Încep ample lucrări de modernizare şi extindere a reţelei de apă şi canalizare la Crevedia

Date:

Veşti bune pentru locuitorii comunei dâmboiviţene Crevedia. S-a semnat contractul de execuţie lucrări de modernizare şi extindere a infrastructurii de apă şi canalizare în comuna Crevedia.
Evenimentul a avut loc joi, 18 iunie 2020, la sediul Centrului Zonal RAJA din Buftea.
Primarul comunei Crevedia, Florin Petre a fost prezent la semnarea contractului alături de Felix Stroe, director general RAJA, Cristi Mărişteanu – director general AM POIM, reprezentantul firmei constructoare, Daniel Ţigler, preşedintele CJ Ilfov – Marian Petrache, preşedintele CJ Dâmboviţa, primarul oraşului Buftea -Gheorghe Pistol, primarul din Corbeanca, primarul comunei Niculeşti, Dorinel Soare şi alţi invitaţi. Cu siguranţă, comuna dâm-boviţeană Crevedia va avea într-un timp record apă şi canal, iar RAJA va moşteni o investiţie de înaltă calitate realizată cu responsabilitate de către constructor.
RAJA S.A. continuă investiţiile pentru a asigura comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea o apă de calitate şi servicii de canalizare/epurare mai bune. RAJA S.A. va executa în perioada care urmează ample lucrări de modernizare şi dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din comuna Crevedia. Investiţiile sunt prevăzute în contractul de lucrări nr. 28 Reţele apă şi canalizare Crevedia şi fac parte din Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a RAJA S.A. Constanţa, realizat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM)

2014 – 2020.
Contractul de lucrări are o valoare de 37.660.182,89 lei şi cuprinde trei obiective principale:

  1. Extinderea reţelei de distribuţie a apei potabile pe o lungime de peste 13,4 km şi realizarea a 1600 de branşamente, 31 de cămine de vane şi 139 de hidranţi de incendiu;
  2. Construirea unei noi reţele de canalizare menajeră pe o lungime de 16,5 km, cu 1800 de racorduri şi 456 de cămine de vizitare;
  3. Realizarea a 9 staţii de pompare ape uzate menajere, 9 cămine de decantare şi aproximativ 2,5 km de conducte de refulare pentru apele uzate menajere.

Firma care a câştigat contractul de lucrări este unul dintre puţinii constructori care lucrează foarte repede, cu responsabilitate şi seriozitate şi nu trebuie să ascundem faptul că în judeţul Dâmboviţa a reuşit să scoată la liman într-un timp foarte scurt investiţii pe care alţii le-au îngropat.
Prin aceste investiţii RAJA S.A. are în vedere îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii de alimentare cu apă, colectare şi evacuare a apelor uzate, creşterea nivelului de conectare a populaţiei la reţeaua de alimentare cu apă şi de canalizare, ridicarea gradului de siguranţă şi continuitate în funcţionarea sistemului, reducerea pierderilor de apă etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mașină de familie sau mașină sport?

Fiecare șofer are visuri diferite atunci când vine vorba...

După „gerul Bobotezei”, la Târgoviște au înflorit ghioceii!

Pentru al doilea an consecutiv, la Târgoviște primii ghiocei...

ITM Dâmbovița: Negocierea colectivă este obligatorie la nivelul unităților care au cel puțin 10 angajați

Pe parcursul trimestrului IV al anului 2024, Inspectoratul Teritorial...

Anvelopele de iarnă, siguranța pe drum în sezonul eece

În contextul condițiilor meteorologice din sezonul rece, Registrul Auto...